- Balansys -

Voorbij aan modes in management

Organisaties moeten inspelen op ontwikkelingen. De markt verandert, kennis en technologie veranderen en regelgeving verandert. Om doelstellingen te kunnen behalen, kunnen organisaties profiteren van deze ontwikkelingen. In die optiek zijn het kansen. Maar soms betekenen ontwikkelingen ook bedreigingen. En dan belemmeren zij het behalen van doelstellingen.

Systeemkunde centraal
Zowel bij kansen als bedreigingen schakelen organisaties Balansys in. Balansys zorgt ervoor dat er dynamiek met een stevige basis in organisaties ontstaat. Op een projectmatige wijze die gebaseerd is op Systeemkunde. Een bijzonder krachtige en gestructureerde manier van kijken naar organisaties, processen, de beheersing van processen en de bijbehorende managementinformatie. Balansys werkt in de basis met de spin-off van Systeemkunde volgens de Delftse School voor Bedrijfskunde.

Lees verder >>

Projectmanagement en verandermanagement
Het blijft niet bij analyse en kijken. De integratie van analyse, programma- en projectmanagement en verandermanagement zorgt voor een overzichtelijke en realistische termijn waarin veranderingen kunnen worden doorgevoerd. Die zijn afgestemd op het tempo dat uw organisatie aankan. Daarbij zorgt Balansys voor draagvlak van de mensen die de veranderingen werkelijk moeten waarmaken. Alleen dan kunnen veranderingen beklijven. En kunnen de mensen kansen en bedreigingen effectief en efficiënt benutten om de organisatiedoelstellingen te behalen. Het is met name de analytische aanpak in combinatie met organisatiesensitiviteit en de zorgvuldige omgang met mensen waarin Balansys zich onderscheidt.

Verandertrajecten als mode
Balansys werkt vanuit het geheel naar delen en zet bedrijfskundige modes in perspectief. Lean, Six Sigma, MSP, ISO, Prince 2, INK, TQM, Workflowmanagement, Business Process Redesign, outsourcing, automatisering, shared service centra, centralisatie, decentralisatie, etc. Wat helpt uw organisatie op dit moment echt verder?
Balansys gaat voorbij aan modes in verandermanagement maar kiest voor duurzame oplossingen.

Samengevat kiest u voor Balansys vanwege:

  • Jarenlange ervaring met complexe projecten en veranderprocessen
  • Integratie van Analyse, Consultancy en Implementatie
  • Complementaire deskundigheid op gebied van organisatie-analyse en - ontwerp, verandermanagement en programma- en projectmanagement
  • Het bieden van duurzame oplossingen door een heldere, integere en resultaatgerichte aanpak
  • De systematische aanpak waarbij inhoud en mens in balans zijn
  • Organisatiesensitiviteit, tempo passend bij uw organisatie en zorgvuldige omgang met uw mensen.

Neemt u gerust contact met ons op voor informatie!

 
Laatste project: Optimalisatie Shared
Systeemkunde is de manier om organisatieanalyse, verandermanagement en projectmanagem...
Lees verder
Workshop Verandermanagement Conquaesto
Martijn de Lange heeft een interactieve workshop Verandermanagement verzorgd voor Con...
Lees verder
Waarom projecten mislukken (deel 2)
Waarom projecten mislukken? Martijn de Lange van Balansys geeft u een nieuw recept om...
Lees verder