- Balansys -

Systeemkunde voor (Interim) Managers 

Als interim businesspartner van je klant sta je voor een nieuwe opdracht en je wilt je zo snel mogelijk inleven in de klantorganisatie en de complexiteit van de vraag van je opdrachtgever. Hoe krijg je nou snel en accuraat meningen in perspectief en verdiept inzicht in hoe je organisatie-eenheid echt werkt? Of hoe verbeter je je eigen expertise en excelleer je op je best? Op deze en veel meer vragen biedt Systeemkunde de antwoorden. En dat geeft je houvast.

Lees verder >>

Over Systeemkunde
Met Systeemkunde vergroot je je impact, door de snelheid van je analyse en de degelijkheid van je aanpak. Doordat je je inzichten direct en niet vrijblijvend toepast in de praktijk levert het bovendien een hoog leerrendement. Systeemkunde is een manier van denken, een cruciaal stapje meer dan een methode. Systeemkunde is een bijzonder krachtige manier van kijken naar organisaties en processen. Systeemkunde:

• Helpt om snel de vraag achter een (interim-) vraag bloot te leggen,
• De verbinding legt tussen de (processen van de) vakgebieden techniek, logistiek, finance, ICT, HRM, communicatie, inkoop, enz.
• Helpt klassieke fouten bij reorganisaties te voorkomen.
• Helpt allerlei bedrijfskundige en managementmethodes en -modes op hun merites te beoordelen.
• Helpt om te bepalen wat de meest kansrijke Lean en Lean Six Sigma projecten zijn.
• Helpt projecten te structureren. 


Voor wie is Systeemkunde een uitkomst?
Voor interim managers en interim professionals. Je huidige opdracht of oorspronkelijke vakdiscipline is niet van belang; Het kan liggen in Finance, HRM, ICT, etc, maar ook een technische vakdiscipline of bijvoorbeeld Logistiek, Inkoop of Facilitair. Voor leidinggevenden biedt Balansys twee concrete producten om je effectiviteit met behulp van Systeemkunde een impuls te geven: Individuele Management Consults en Training in groepsverband.

Management Consult op basis van Systeemkunde

Met Management Consult profiteer je van de kracht van het vak Systeemkunde toegepast op jouw situatie. In persoonlijke begeleidingsgesprekken vind je iemand die direct meedenkt met jouw organisatievraagstukken en vergroting van je inzicht, direct toepasbaar in je opdracht. Balansys helpt je om over je oorspronkelijke vakgebied en de afdeling waarin je werkt heen te kijken naar de samenhang. Om daarna je interventies ook vanuit de inzichten in deze samenhang vorm te kunnen geven. De persoonlijke en maatwerk aanpak zorgt ervoor dat je snel effectief bent. Wil je snel profiteren van de toegevoegde waarde van Systeemkunde zonder het je zelf helemaal eigen te hoeven maken? Dan is het Management Consult perfect voor jou! Vraag nu meer informatie aan over Management Consult via contact of download de flyer met gedetailleerde informatie over Management Consult.

Trainingen Systeemkunde
Wil je het vak Systeemkunde zelf leren in een uitdagende en stimulerende groep met andere managers? Volg dan de training! Je kunt je zowel individueel inschrijven als een incompany training met je naaste collega-managers volgen.  Vraag nu meer informatie aan over Management Consult via contact of download de flyer met gedetailleerde informatie en prijzen.

 
Laatste project: Optimalisatie Shared
Systeemkunde is de manier om organisatieanalyse, verandermanagement en projectmanagem...
Lees verder
Workshop Verandermanagement Conquaesto
Martijn de Lange heeft een interactieve workshop Verandermanagement verzorgd voor Con...
Lees verder
Waarom projecten mislukken (deel 2)
Waarom projecten mislukken? Martijn de Lange van Balansys geeft u een nieuw recept om...
Lees verder