- Balansys -

Systeemkunde voor Programmamanagers en ProjectmanagersAls programma of projectmanager sta je voor een nieuwe opdracht en je wilt je zo snel mogelijk inleven in de klantorganisatie en de complexiteit van de vraag. Soms moet de business case nog opgesteld worden. En wat is dan een goede? Soms word je geconfronteerd met een business case die wat mager is of niet klopt, maar waar zit hem dat nou in? En bij sommige methodes, waar je je mogelijk aan moet conformeren, weet je dat ze geen houvast bieden bij de puzzels die het werkelijke verschil maken voor succes van je project:


• Wat is de meest geschikte Work Breakdown Structure (WBS)?
• Hoe weet ik of ik de goede workpackages heb en wat het juiste detailleringniveau is?
• Wat is een slimme organisatie- en overlegstructuur?
• Hoe regel ik de planning en voortgangsbewaking zo in dat het hele team zich als vanzelf focust op het resultaat en de onderlinge afhankelijkheden en elkaar scherp houdt?


Systeemkunde geeft het antwoord op al deze vragen. Het biedt je zekerheid en rust. En daarmee succes. Bovendien sluit de manier van kijken naadloos aan op MSP en Prince2. Het gaat alleen net een stapje verder.

Lees verder >>

Over Systeemkunde
Met Systeemkunde vergroot je je impact, door de snelheid van je analyse en de degelijkheid van je aanpak. Doordat je je inzichten direct en niet vrijblijvend toepast in de praktijk levert het bovendien een hoog leerrendement. Systeemkunde is een manier van denken, een cruciaal stapje meer dan een methode. Systeemkunde is een bijzonder krachtige manier van kijken naar organisaties en processen. Systeemkunde:
• Helpt om snel de business case achter een project zichtbaar te krijgen en te toetsen
• Zorgt voor een scherp zicht op de relatie tussen de resultaten van je programma of project en de moederorganisatie
• De verbinding legt tussen het projectresultaat en de bijdragen van de verschillende vakgebieden hieraan
• Helpt je project of programma slim te organiseren


Voor wie biedt Systeemkunde uitkomst?
Programma managers en Project managers met enige jaren ervaring. Je huidige project of oorspronkelijke vakdiscipline is niet van belang; het kan Finance zijn, HRM, ICT, enz. maar ook een technisch project of bijvoorbeeld op het gebied van Logistiek, Inkoop of Facilitair. Herken je jezelf hierin? En ben je programmamanager of projectmanager? Dan kan Balansys je van dienst zijn met individuele Management Consults en trainingen in groepsverband.


Management Consult op basis van Systeemkunde

Met Management Consult profiteer je van de kracht van het vak Systeemkunde toegepast op jouw situatie als Programmamanger of Projectmanager. In persoonlijke begeleidingsgesprekken vind je iemand die direct meedenkt met jouw organisatievraagstukken en vergroting van je inzicht, direct toepasbaar in je project. Balansys helpt je om over je oorspronkelijke vakgebied en de afdeling waarin je werkt heen te kijken naar de samenhang. Om daarna je interventies ook vanuit de inzichten in deze samenhang vorm te kunnen geven. De persoonlijke en maatwerk aanpak zorgt ervoor dat je snel effectief bent. Vraag nu meer informatie aan over Management Consult via contact of download de flyer met gedetailleerde informatie en prijzen.

Informatie over Trainingen Systeemkunde
Balansys geeft ook trainingen op inschrijving. Wil je het vak Systeemkunde zelf leren in een uitdagende en stimulerende groep met andere managers? Volg dan de training! Je kunt je zowel individueel inschrijven als een incompany training met je naaste collega-managers volgen.  Vraag nu meer informatie aan over de trainingen of bekijk de flyer trainingen systeemkunde voor Project Managers.

 
Laatste project: Optimalisatie Shared
Systeemkunde is de manier om organisatieanalyse, verandermanagement en projectmanagem...
Lees verder
Workshop Verandermanagement Conquaesto
Martijn de Lange heeft een interactieve workshop Verandermanagement verzorgd voor Con...
Lees verder
Waarom projecten mislukken (deel 2)
Waarom projecten mislukken? Martijn de Lange van Balansys geeft u een nieuw recept om...
Lees verder