- Balansys -

Wat is Systeemkunde?

Systeemkunde is een bijzonder krachtige en gestructureerde manier van kijken naar organisaties, processen, hun beheersing en de bijbehorende managementinformatie. Deze manier van het analyseren van organisaties volgens de zogenoemde ‘Delftse School voor Bedrijfskunde' staat aan de basis van de dienstverlening van Balansys.

Systeemkunde is in vrijwel iedere omgeving toe te passen en door zijn kracht is de inwerktijd in organisaties kort. Systeemkunde is zeer effectief in het vinden en oplossen van problemen achter de problemen.

Lees verder >>


Met Systeemkunde kunnen wij alle bijdragen van afdelingen en vakgebieden binnen een organisatie in perspectief zetten. Dat vormt het verbindende element. Want Systeemkunde werkt vanuit het geheel naar de delen en terug.
Met behulp van Systeemkunde helpen wij u vaststellen welke kansen voor verbetering uw organisatie heeft, wat de optimale organisatiestructuur is of wat de gevolgen kunnen zijn van voorgenomen veranderingen voor de (beheersing) van uw processen. Systeemkunde staat centraal in onze aanpak bij zowel diensten op gebied van programma management als verandermanagement.

U bent algemeen (interim) manager en wilt meer weten over Systeemkunde?

U bent project- of programma manager en wilt meer weten over Systeemkunde?

Spreekt systeemkunde u aan en wilt u meer specifieke informatie? Neem dan contact op met Balansys!

 
Laatste project: Optimalisatie Shared
Systeemkunde is de manier om organisatieanalyse, verandermanagement en projectmanagem...
Lees verder
Workshop Verandermanagement Conquaesto
Martijn de Lange heeft een interactieve workshop Verandermanagement verzorgd voor Con...
Lees verder
Waarom projecten mislukken (deel 2)
Waarom projecten mislukken? Martijn de Lange van Balansys geeft u een nieuw recept om...
Lees verder