- Balansys -

Over Balansys

Onze missie

Balansys is een gespecialiseerde organisatie in integraal projectmanagement, verandermanagement en Systeemkunde. De verandering zelf is niet ons doel maar een efficiënt middel om organisatiedoelstellingen te bereiken. Dat is onze missie.

Onze visie
Organisaties moeten inspelen op ontwikkelingen en zullen daarom moeten veranderen. Door trends en technologische ontwikkelingen, privatisering en veranderende markten is de totale integratie van Systeemkunde, projectmanagement en veranderingsmanagement bij uitstek de manier om organisaties en mensen te begeleiden in veranderingen op weg naar het behalen van de gewenste doelen.

Lees verder >>

Onze waarden

  • Opdrachten zijn pas succesvol bij succesvolle en vloeiende overdracht.
  • Ieder mens telt. We veroordelen niet maar gaan de confrontatie aan.
  • Faire, respectvolle behandeling.
  • Overwinnen zonder te vechten.
  • Inhoudelijk en degelijk.
  • Samen met u en uw medewerkers.
  • Onafhankelijk.
  • Duurzaam.

Onze klanten
We werken voor overheden, semi-overheden geprivatiseerde organisaties en technische organisaties. Wij werken graag in (uitvoerings-) organisaties waar het bereiken van een maatschappelijke doelstelling centraal staat. Het helpen verbeteren van de maatschappelijke functievervulling geeft onze organisatie veel energie en de grote complexiteit die dit soort organisaties vaak heeft, brengt het beste in ons boven.

Onze kracht
Onze kracht en ervaring liggen in het leiden van grote en complexe (verander-) projecten op het gebied van organisatieontwerp, procesbeheersing en automatisering. Voor ons is vanzelfsprekend dat wij in onze aanpak de ontwikkeling van draagvlak en de voor de verandering benodigde kennis, houding en gedrag bij de medewerkers in de organisatie integreren.

Onze diensten
Balansys kan zowel de rol van interim manager, programmamanager, projectmanager als consultant vervullen. Meer informatie vindt u onder onze diensten.

Contact
Wilt u meer informatie over Balansys? Neem dan contact met ons op.

 
Laatste project: Optimalisatie Shared
Systeemkunde is de manier om organisatieanalyse, verandermanagement en projectmanagem...
Lees verder
Workshop Verandermanagement Conquaesto
Martijn de Lange heeft een interactieve workshop Verandermanagement verzorgd voor Con...
Lees verder
Waarom projecten mislukken (deel 2)
Waarom projecten mislukken? Martijn de Lange van Balansys geeft u een nieuw recept om...
Lees verder